Pluggerz

De beste oordoppen voor elke situatie

Voor elke activiteit of situatie heeft Pluggerz de ideale oordop. Van motorrijden, reizen en klussen, tot muziek maken, uitgaan of festivals bezoeken en in stilte een boek lezen of ongestoord slapen.

Pluggerz voor elke gelegenheid

Pluggerz Uni-Fit

Universele oordopjes

De universele oordopjes zijn geschikt als je af en toe gehoorbescherming nodig hebt. De Uni-Fit oordoppen zijn afgestemd op specifieke situaties, zodat je tijdens concerten, motorrijden of slapen de beste bescherming hebt. De Uni-Fit gehoorbescherming is meer dan 100 keer te gebruiken en worden geleverd met een handige opbergkoker. Ook zitten er twee formaten in elke verpakking, zodat je een zo goed mogelijke pasvorm hebt voor jouw gehoorgangen.

Pluggerz Custom-Fit

Maatwerk

Op maat gemaakte gehoorbeschermers (Custom-Fit) zijn geschikt als je vaak of langer gehoorbescherming nodig hebt. De Custom-Fit oordoppen zitten comfortabel door de perfecte pasvorm, bieden de meest optimale bescherming en veel opties. Je kunt ze helemaal naar eigen smaak customisen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende filters, materialen en kleuren. Daarnaast zijn er bij op maat gemaakte producten communicatie-opties.

Wilt u meer weten hoe u op een goede manier uw gehoor kunt beschermen, maak dan een afspraak met de gehoorconsulente of audicien.
Bel 0341 21 77 12 of mail naar horen@oogenoorzorg.nl