Phonak

Hoor goed, voel je goed

Hoortoestellen zijn meer dan het versterken van geluid, goede hoortoestellen dragen bij aan uw fysieke, sociaal-emotionele en mentale welzijn, een prima investering dus. De nieuwe generatie hoortoestellen van de Zwitserse fabrikant Phonak is het summum van hoortechniek door de geluidsprestaties, gebruiksgemak en samenwerking met smartphone, tablet en TV.

Phonak Paradise

De zeer complete Phonak Paradise hoortoestellen laten u het wonder van geluid herontdekken. Het toestel biedt u zeer natuurgetrouw geluid en altijd het beste gehoor door de geavanceerde volautomatische werking. Wij kunnen uw hoortoestel op afstand bijstellen.

Phonak Paradise

Phonak Paradise maakt verbinding met

  • met miljarden apparaten (iOS & Android) dankzij de universele bluetooth connectiviteit voor mobiel bellen en gebruik van de tablet of TV. Het kastje om de hals is definitief verleden tijd!
  • uw smartphone en tablet kunnen tegelijkertijd verbonden zijn dat is uniek. U kunt snel wisselen tussen deze apparaten.
  • de TV zodat u direct streaming heeft naar uw beide oren.
Phonak Paradise

Bel handsfree via de hoortoestellen

  • U accepteert het inkomende gesprek op het hoortoestel zelf en deze vangt ook uw stem op.
  • Door de Tap Control is een dubbel tikje op uw oorschelp genoeg om een inkomend telefoongesprek te accepteren, muziek te pauzeren of spraakassistent (Siri, Google Assist) te starten.
Phonak App

Personaliseer uw luistervaring

  • Optioneel oplaadbare modellen met de nieuwste accutechniek voor een volle dag luisterplezier. De accu heeft een levensduur van wel 6 jaar, tussentijds vervangen is niet nodig dus!
  • Personaliseer uw luisterervaring met de (optionele) myPhonak app op uw smartphone.
  • Filter zelf ter plekke hinderlijk omgevingslawaai weg met de Dynamic Noise Cancelling regelaar in de myPhonak app.

Phonak Marvel Magazine

Phonak Marvel

Lees in het digitale magazine over het nieuwste hoortoestel Phonak Marvel. Laat u verrassen door de unieke eigenschappen van dit multifunctionele hoortoestel dat meer mogelijkheden dan ooit tevoren biedt.

Open magazine