AVA Oogmeting

AVA oogmeting

Ultieme kijkervaring

Het is zover! Als een van de eerste opticiens in Nederland laten we u graag persoonlijk kennismaken met AVA. Samen met Essilor, wereldwijd marktleider in brillenglazen op sterkte, introduceren we deze revolutionaire technologie voor oogmeting met ongekende nauwkeurigheid. Ultieme nauwkeurigheid die u met uw eigen ogen wilt beleven!

Reserveer nu uw AVA oogmeting.

online agenda


Haal alles uit uw ogen

AVA staat voor Advanced Vision Accuracy. Met de AVA-technologie kunnen wij op comfortabele manier enorm nauwkeurig op 0.01 dioptrie uw ogen meten. Door dit in de premium brillenglazen te verwerken krijgt u het meest complete kijkresultaat. Ruim 100 jaar was een oogmeting met 0,25 dioptrie nauwkeurig de norm, met de AVA technologie kunnen we dat verkleinen naar 0.01.


Ervaar het direct

Tijdens het oogonderzoek ervaart u direct wat de precisie van AVA voor uw ogen betekent. U ziet met eigen ogen het verschil van deze toonaangevende graad van nauwkeurigheid. Verrassend gezichtsvermogen verzekerd.

Comfortabele oogmeting

Onze AVA-technologie tilt uw oogmeting naar een nieuw niveau van gemak en comfort. U ervaart een vloeiender en meer ontspannen oogonderzoek dan ooit tevoren.

Voor elke kijkwens

Haal alles uit uw ogen. In elke situatie. AVA is geschikt voor alle premium Essilor brillenglazen. Voor intensief beeldschermgebruik of multifocaal comfort. En voor zonnebril of meekleurende glazen. Optimaal zicht in elke situatie.
 
AVA technologie
 
maak nu een afspraak

Kom voor topprestaties in kijkprecisie naar ons Oogzorgcentrum

 
Meten en Corrigeren